دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

نتانیاهو: اولویت کابینه من مقابله با ایران است

بنیامین نتانیاهو، در جلسه تحلیف و رأی اعتماد کابینه خود در کنست، مدعی شد که همه توان خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران به کار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» امروز (پنج شنبه) در جلسه رأی اعتماد پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) به کابینه خویش، در سخنانی مدعی شد که ایران به دنبال ساخت بمب هسته‌ای است و اولویت کابینه او مقابله با این موضوع خواهد بود.

 

به نوشته الجزیره، او افزود: «ایران تلاش دارد با ساخت بمب اتمی امنیت و موجودیت حکومت را از بین ببرد».

 

نتانیاهو همچنین ادعا کرد: ما تمام تلاش خود را برای امضای توافقات سازش بیشتر با کشورهای منطقه به کار خواهیم گرفت و با دشمنان اسرائیل که در طول ۲۵ سال گذشته علیه ما جنگ به راه انداخته‌اند، مبارزه خواهیم کرد».

 

همزمان با برگزاری این جلسه، فضای داخلی و بیرونی کنست نیز متشنج شده و برخی از نمایندگان در میانه سخنان نتانیاهو ایستاده و علیه او شعار دادند.

 

گفته می‌شود که نتانیاهو راستگراترین و تندروترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی تشکیل خواهد داد و از این رو صدها نفر در خارج از ساختمان کنست نیز به شعار دادن علیه او مشغول هستند. تشکیل کابینه نتانیاهو با حضور عناصر تند که برخی از آن‌ها سابقه عضویت در گروههای تروریستی را دارند، موجب نگرانی شدید برخی گروههای چپ‌گرا در رژیم صهیونیستی و همچنین دولت‌های غربی شده است. (جزئیات بیشتر)

 

امروز همچنین قرار است رئیس جدید کنست نیز انتخاب شود و احتمال قوی‌ای وجود دارد که امیر اوهانا به عنوان رئیس بعدی پارلمان، به عنوان اولین فرد آشکارا همجنس‌گرا در این سمت، منصوب شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده